Rozpad týmu...co bude dál??

15.06.2016 00:00

    Po další relativně "úspěšně" sezóně se nám rozhodla většina prvoligového týmu, že už je volejbal natolik nebaví a chtěji zkusit něco jinýho. Rozloučila se s námi tedy naše nejlepší nahravačka Kamča, stále veselá smečařka Lůca, univerzálka Berky, smečařka Berky a věčně přemýšlející Myšlenka.

    Do další sezóny jsme tedy zůstaly 3D (Tucy, Žíra, Holotka) a Káťa. Přemýšleli jsme tedy co dál..Moc nám to nešlo, ale snažili jsme. Začali jsme kontaktovat naše bývalé spoluhráčky, protihráčky, kamarádky, prostě kohokoliv kdo volejbal umí. Ačkoliv jsme netušily, že to takhle dopadne, došlo k velice pozitivním ohlasům a už jsme plánovaly společnou schůzku a následně trénink. Podařilo se nám ze 4 hráček rozšířit na krásných 10 hráček. S tím už se volejbal hrát dá.

    V letní přípravě se na jednom z mnoha tréninků objevily další 2 hráčky původem z Hlincovky. Na nic jsme nečekaly a holky jsme s radostí přivítaly u nás v týmu. Kádr se tedy rozšířil na 12 hráček, což byl úspěch celého našeho 3měsíčního snažení. Mohlo se začít hrát!

 

—————

Zpět